Når snur markedet?

Her finner du forklaringen på hvorfor Oslo Børs stuper i dag og hva ledende økonomer og næringslivsledere mener om de økonomiske utsiktene i et lengre perspektiv.

Professor Nouriel Roubini, som tidlig forutså finanskrisen, talte til NHOs årskonferanse i Operaen i Oslo onsdag formiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

På dagens utgave av Økonominyhetene med Trygve Hegnar var NHO-konferansen og de overraskende amerikanske nøkkeltallene blant hovedtemaene. Se blant annet hva Trygve Hegnar mener om statsministerens tale og regjeringens varslede tiltak. Her er noe av innholdet i dagens sending:• Alt om børsdagen og nøkkeltallene fra USA• Intervju med Nouriel Roubini , også kjent som Dr. Doom, om utsiktene for den globale økonomien og finansmarkedene• Intervju med statsminister Jens Stoltenberg, Rune Bjerke og Bjørn Kjos fra NHO-konferansen• Teknisk analyse av StatoilHydro, Telenor og Golden OceanSe hele sendingen ved å klikke her.