Økt juleshopping hos Olav Thon

Julehandelen i Olav Thons kjøpesentre økte i 2008 i forhold til året før.

Olav Thon - Foto: Scanpix

Olav Thon Gruppen opplyser at julehandelen i selskapets kjøpesentre økte med to prosent i 2008. De 18 norske og svenske kjøpesentrene i Olav Thon Gruppen økte omsetningen med fire prosent i 2008.- Omsetningen ble sterkt redusert mot slutten av året på grunn av finanskrisen, dog fikk 2008 totalt sett høyere omsetning enn 2007, heter det ifølge Reuters i meldingen fra selskapet.Sentrenes totalomsetning var på 21,3 milliarder, noe som utgjør en økt omsetning på 867 millioner kroner. Størst var økningen på kjøpesentrene i Sverige, hvor omsetningen steg med 11 prosent.Aller størst var omsetningen ved Sandvika Storsenter (2,9 milliarder), Lagunen Storsenter (2,5 milliarder), Strømmen Storsenter (2,1 milliarder) og Nordby Shopping Center på Svinesund (2 milliarder).