Oksens år - slik blir 2009?

Rottens år ebber snart ut og vi er på vei inn i Oksens år. Store drømmer vil bli oppfylt dersom du er villig til å satse og jobbe mot målet, heter det.

Foto: Scanpix

2008 var Rottens år og et år preget av kraftig avkjøling av aksjemarkedene. Det var visstnok ikke overraskende for de som følger den kinesiske kalenderen og kinesisk astrologi. I februar går vi inn i Oksens år. Det skal være mulighetenes år.Store drømmer vil bli oppfylt dersom du er villig til å satse og jobbe mot målet. Det står å lese i forklaringen til boken "Oksens år kinesisk horoskop 2009 : uke for uke" av Henning Hai Lee Yang - som er født i Oksens år 1949.Oksens år vil bli et lønnsomt år for den som virkelig gjør en innsats. Det er ikke året for de late og tiltaksløse. Bortsett fra en del uro og maktkamper på det politiske planet, vil Oksens år gå temmelig rolig for seg, uten store naturkatastrofer, står det også å lese.Oksens år skal også være et fint år for planlegging og igangsetting av store prosjekter.Styrke og maktkamp er nøkkelord for Oksens år, og du bør forberede deg på enkelte overraskelser, heter det også i boken.Sist gang vi hadde oksens år i nyere tid var i 1997, 1985 og 1961.Mer om den kinesiske kalenderen her.