Store snømengder gir pudderalarmer

-På søndag vil pudderalarmene komme på rekke og rad, så ikke vurder å dra hjem tidlig fra hytta, sier Jens Løland i Skiinfo.

Skiinfo.no kan melde om store snømengder i flere deler av landet. Særlig har Vestlandet og Trøndelag fått veldig mye snø.I løpet av den siste uken har Stryn fått hele 120 cm med nysnø, og Vassfjellet har fått 92 cm. På Stryn kom det 70 cm på én dag, noe som kvalifiserer til sesongens største pudderalarm i Norge. På toppen av snødybdelisten ligger Bjorli med hele 255 cm i terrenget på toppstasjonen. Bjorli fikk 55 cm nysnø i går.-På søndag vil pudderalarmene komme på rekke og rad på Vestlandet, så ikke vurder å dra hjem tidlig fra hytta. Det er dessverre ikke store mengdene med snø som er ventet på Østlandet denne helgen, men flere kjører snøkanoner, og bakkeforholdene for blant annet carving er meget bra. Det ser ut til at et lavtrykk med noe snø skal passere over Østlandet i morgen, og da kan det være muligheter for noen snøbyger, sier Jens Løland i Skiinfo.Forventet snøfall fra i dag frem til søndag ettermiddag:•Eikedalen 62 cm•Sauda 55 cm•Harpefossen 48 cm•Voss Resort 47 cm•Jølster 46 cm•Strandafjellet 45 cm•Stryn 39 cm•Sunnmørsalpane 38 cm•Narvik 32 cmMest snø siste syv dager:•Stryn 120 cm•Vassfjellet 92 cm•Stordal 75 cm•Harpefossen 75 cm•Jølster 75 cm•Bjorli 70 cm