Trygve Hegnar om 2009

Er Trygve Hegnar blitt en smule mer optimistisk til børsen og utviklingen i realøkonomien?

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix

HegnarOnlineTV startet mandag opp igjen med nye direktesendte ettermiddagssendinger. På dagens utgave av Økonominyhetene var temaet utsiktene for 2009.Et av spørsmålene var om Trygve Hegnar har blitt noe mer optimistisk med tanke på børsutviklingen og utviklingen i realøkonomien.- Sorry, jeg ser enda ikke tegn til at realøkonomien skal bedre seg i løpet av 2009. Børsen er derimot vanskeligere å spå. I beste fall tror jeg på en sidelengs bevegelse og det blir enda viktigere å plukke de riktige enkeltaksjene. Skal man være i markedet er det stockpicking som gjelder og selskapene bør ha en solid kontantstrøm. Men det er ikke lett å finne frem til de riktige selskapene i dagens marked, sa Trygve Hegnar blant annet.Han presiserte i tillegg at han ikke lenger mener man skal grave seg ned.- Jeg vil ikke si at jeg er optimist, men litt mindre pessimistisk. Noe av årsaken er de store rentekuttene, sa Hegnar.Hele sendingen ser du ved å klikke her.