Verdens beste ferieøyer

Drømmer du om å komme vekk fra stress, mas og finanskrise? Her er verdens beste ferieøyer.

Foto: iStockphoto

En avslappende ferie på en eksotisk øy høres ut som et drømmemål for mange. I den anledning har reisemagasinet Travel+Leisure rangert de beste ferieøyene.På toppen av listen troner Galapagosøyene som ligger om lag 100 mil vest for Ecuadors fastland. Øygruppen, som består av 13 øyer, er også kjent som Las Islas Encantadas eller de forheksede øyene. Her finner vi et imponerende dyreliv, både under og over havoverflaten.På tredje- og fjerdeplass finner vi naturskjønne Hawaii. Den amerikanske staten består av en rekke vulkanske øyer beliggende i Stillehavet om lag 370 mil vest for California. Hawaii er godt kjent for sine fantastiske strender og gode dykke- og surfemuligheter.De beste ferieøyene:1.Galapagosøyene (Ecuador)2.Bali (Indonesia)3.Maui (Hawaii)4.Kauai (Hawaii)5.Tasmania (Australia)