Fantastiske skiforhold i Alpene

Det er nå fantastiske skiforhold i Østerrike, Italia, Sveits og Frankrike. Sesongen ligger an til å bli den beste på lenge.

Manu Gaidet lager nye spor i Courchevel, Frankrike. Bilde: Eirik Lied
Personlig økonomi

Snøen har lavet ned i Alpene hittil i vinter, og bakkene er mettet av snø, klare for det store innrykket i skolenes vinterferieuker. STS Alpereiser og Sportreiser melder om store snømengder på alle sine 17 destinasjoner i Østerrike, Italia, Sveits og Frankrike.På Bad Gastein, er det eksempelvis 220 cm i de øverste delene av skianleggene og 40 cm nede i byen.- Sesongen er den beste på lenge. Snøen begynte å komme tidlig og i store mengder. Når vi har så mye snø som nå, gir det et utmerket grunnlag for gode snøforhold utover i hele sesongen, sier salgssjef Niclas Helgesson.

Nyheter
Kultur