Ferieopphold til halv pris

Reiseoperatør hevder at matbudsjettet på ferien kan halveres på en meget enkel måte.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

En barnefamilie kan mer enn halvere matbudsjettet dersom de velger all inclusive-ferie. Det viser beregninger Star Tour har foretatt.Star Tour har prissjekket de mest populære reisemålene, Mallorca, Tyrkia, Rhodos, Kypros og Kreta. Samtlige steder skal det være minst 40 prosent å spare på matbudsjettet for all inclusive-familier. Mest til overs får du på middelhavsøya Mallorca. Her sitter familien igjen med minst 3.800 kroner etter en uke.- Vi har gjennomgått prisnivået på fire populære sydendestinasjoner, og funnet at matbudsjettet for en familie på fire kan reduseres med opp til 64 prosent dersom de velger all inclusive fremfor å kjøpe maten på egenhånd, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.- Sterk euro og finanskrise gjør at nordmenn valutasikrer feriebudsjettet. Den som velger all inclusive vet hva den totalt feriepakken vil koste, og trenger heller ikke være redd for at eurokursen skal ødelegge feriebudsjettet. I tillegg er et all inclusive-hotell ofte det mest stressfrie en barnefamilie kan gjøre, avslutter Petersson.

Nyheter
Kultur