Hegnar om store og stygge tap

Tapene i 4. kvartal ble større og styggere enn mange hadde trodd. Kan det bli enda verre? Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar her.

Personlig økonomi

I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av StatoilHydro, RCL og PGS. Se Live-sendingen kl. 16:05 her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute. Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også Økonominyhetene på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.

Nyheter
Børs