3 klare kjøpskandidater

Analysesjef Håvard Nesheim trekker frem tre aksjer han tror vil gjøre det bra i et vanskelig marked.

Håvard Nesheim. Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Håvard Nesheim, analysesjef Handelsbanken Capital Markets, var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar.Oljeprisen og finanssektoren var blant temaene som ble diskutert. Nesheim tror børsen vil tendere sidelengs i 2009, men mener man bør benytte seg av bjørnerallyene underveis.- Jeg tror vi vil se flere bearmarket-rallyer i løpet av 2009 og mener man bør bruke disse for det de er verdt. Det er nok av personer som sitter på sidelinjen og er interessert i å gå inn i markedet. Volumene er små og det skal ikke mer til enn at selgerne trekker seg og noen flere kjøpere kommer på banen. Da får vi fort en oppgang på 10-20 prosent. Realøkonomien tilsier ikke en slik oppgang, men mange vil gå inn i markedet på bakgrunn av positive enkeltindikatorer, sa Nesheim blant annet.Analysesjefen har blant annet tro på følgende enkeltaksjer:• Orkla• Fred Olsen Energy• SeadrillSe hele begrunnelsen for aksjetipsene og resten av intervjuet i opptaket av dagens sending, ved å klikke her.

Nyheter
Børs