Amsterdam, here we come

- Vi er veldig fornøyd med å kunne styrke vårt tilbud til norske passasjerer - særlig med tanke på finanskrisen, sier Paul Verhagen i Air France KLM.

HegnarOnline
Personlig økonomi

Air France og KLM feirer 70 år i Norge med å øke antall flygninger for sommeren 2009.- Vi er veldig fornøyd med å kunne styrke vårt tilbud til norske passasjerer - særlig med tanke på finanskrisen. Air France og KLM vil nå operere så mange som 23 daglige flygninger mellom våre norske destinasjoner og Amsterdam og Paris. Dette er det høyeste antallet noensinne, sier Country Manager for Air France KLM, Paul Verhagen.KLM vil denne sommeren starte opp en femte flygning mellom Stavanger og Amsterdam mens Bergens-ruten vil få gjensyn med den fjerde daglige flygningen til Amsterdam. Mellom Kristiansand og Amsterdam vil det være to daglige flygninger. Den siste ruten er mellom Trondheim og Amsterdam.KLMs nye Stavanger-flygning forlater Amsterdam klokken 07.10, hvilket gir to og en halv times kortere reisetid for passasjerer som kommer fra byer som Dubai, Lagos, Kuala Lumpur, Bangkok, Dehli og Bahrain. Retur-flighten forlater Stavanger klokken 09.30 og reduserer reisetiden med tre timer fra byer som Barcelona, Brussel, Paris, Washington, Lagos, Los Angeles, New York og Dubai.

Nyheter
Kultur