Da er skatteoppgjøret i postkassen din

Mandag ble de første av 3,7 millioner selvangivelser for inntektsåret 2008 postlagt. Du skal ha fått din innen denne datoen.

Selvangivelse Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Mandag ble de første av 3,7 millioner selvangivelser for inntektsåret 2008 postlagt. 3. april skal alle ha mottatt konvolutten fra Skatteetaten.- Vårt viktigste budskap er at folk kontrollerer at opplysningene i selvangivelsen er korrekte og fullstendige. Husk fradrag, sier direktør Svein Kristensen i Skatteetaten i en pressemelding.Siden i fjor slipper lønnstakere og pensjonister å levere selvangivelsen - så sant innholdet i papirene er i orden. De som ønsker å levere elektronisk, må bruke egne PIN-koder, som ble sendt ut i egne brev før jul i fjor.Skatteetatens foreløpige beregninger viser at omkring 2,2 millioner skatteytere vil ha 25 milliarder kroner til gode, mens rundt 800.000 kan måtte betale restskatt på til sammen 14 milliarder.I fjorårets skatteoppgjør fikk omkring 2,6 millioner skattebetalere drøye 30 milliarder kroner til gode, mens 730.000 fikk til sammen nærmere 18 milliarder i restskatt.

Nyheter
Personlig økonomi