Ex-megler begjært personlig konkurs

- Dette er helt vilt. Med hånden på hjertet: Jeg kjenner ikke til noen konkursbegjæring. Her må det ha skjedd en feil, sier ex-megleren.

Foto: iStockPhoto
Personlig økonomi

For bare noen uker siden ble ex-megler Bengt Almgren bedragerianmeldt. Nå er han begjært personlig konkurs, skriver Finanavisen. DnB NOR står bak konkursbegjæringenmot 50-åringen.- Dette er helt vilt. Med hånden på hjertet: Jeg kjenner ikke til noen konkursbegjæring. Her må det ha skjedd en feil, sier han.Ifølge avisen er den eneste mulige forklaringen Almgren kommer på en gammel heftelse fra Noka Securities-tiden. Almgren var med på å starte meglerhuset i 1993, men selskapet gikk overende i 1997. Etter konkursen ble Almgren dømt til fire og et halvt års fengsel for grovt bedrageri og underslag av 130 millioner kroner- Dette er 10 år tilbake i tid, men DnB NOR kan ha fornyet kravet, sier Almgren, som begjærte seg selv konkurs i 1998.Informasjonsdirektør Morten Skauge i DnB NOR bekrefter at kravet skriver seg fra Noka-konkursen.

Nyheter
Personlig økonomi