Søndagens aksjetips

Mandag blir det meget spennende på Oslo Børs, men det kan bli svært spennende utover hele uken.

Personlig økonomi

For at det ikke bare skal bli et bjørnerally må imidlertid også 220, 225 og 240-nivået brytes, sammen med den fallende trendlinjen i RSI-chartet. Men med det begynner det også å se meget bedre ut for utviklingen videre. Om det kommer i løpet av kommende uke eller den kommende måneden er ikke avgjørende, men jo før jo sterkere blir signalet.Dette var essensen i Søndagens aksjetips forrige søndag, og dette gjelder fremdeles.Allerede mandag får vi se om den tekniske motstanden på 225-nivået er sterk eller om den ryker på direkten. Men selv om et brudd opp gjennom 225-nivået og den fallende trendlinjen vil være et sterkt signal er det 240, 250, 273 og 200-dagers glidende gjennomsnitt som blir de viktigste barrierene. Brudd på disse vil være små kjøpssignal.Det blir følgelig svært spennende på Oslo Børs de kommende ukene, og brytes de nevnte nivåene kan det gå mot lysere tider på børsen fremover også.For de som er skeptiske kan det være smart å beholde en stop loss for å sikre seg om hovedindeksen skulle falle under 210 igjen. For selv om det så litt lysere ut etter forrige uken oppgang og brudd på 45-dagers glidende gjennomsnitt kan fønvinden raskt snu igjen og sende kald nordavind inn i aksjemarkedet igjen.

Nyheter
Børs