Solrike favoritter

Nordmenn bytter ut snømåking med sol og sommer. Her er de solrike favorittene for påsken 2009.

Foto: iStockphoto
Personlig økonomi

Finanskrisen ser ikke ut til å påvirke nordmenns reiselyst. Feriearrangøren Star Tour kan fortelle at det ikke er en eneste påsketur igjen å oppdrive.- Reiselysten har økt i takt med snøfallet. Mange synes tydeligvis at nok er nok, og drømmer om å bytte ut snømåking med sol og sommer, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.- I år har vi ekstra stor pågang fra kunder som drømmer om å åpne påskeeggene sine i varmere strøk. Tradisjonen tro tikket de aller første påskebestillingene inn allerede i januar i fjor, og påskeuken har allerede vært utsolgt en stund. Trøsten får være at de som ikke har fått plass kan reise billig i mai, avslutter Petersson.Det er fremdeles Kanariøyene med Gran Canaria i spissen som er det mest populære reisemålet i påskedagene. Mange nordmenn blir det også å finne både på Tenerife, Lanzarote, Thailand og på Kypros. I følge beregninger Star Tour har gjort, kommer ca. 27.000 nordmenn til å feire påsken i varmere strøk.Fem på topp i påsken 2009:1. Gran Canaria2. Tenerife3. Lanzarote4. Phuket, Thailand5. Kypros

Nyheter
Kultur