Veien videre for børsen

Oslo Børs er paddeflat tirsdag, men enkelte aksjer utmerker seg på godt og vondt. Hvordan blir veien videre? Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar og analysesjef Håvard Nesheim fra Handelsbanken Capital Markets.

Personlig økonomi

I tillegg til Nesheims markedssyn får du som vanlig mer om utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av StatoilHydro, TTS Marine og Northern Offshore. Se Live-sendingen kl. 16:05 her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute. Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også en 30 minutters redigert versjon på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.

Nyheter
Børs