Borettslag konkurs - beboerne tapte alt

Boligeiere taper hele innskuddet da Tromsø-borettslag gikk konkurs.

Boliger til salgs - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Hamnatoppen borettslag i Tromsø er konkurs og beboerne har tapt innskudd på inntil 600.000 kroner, ifølge DN.no.- Styret skal fremdeles være et hjelpemiddel for bostyrer. Vi har kjempet lenge for å få til løsning med banken for å redde oss ut av den finansielle krisen. Det har vært en stor påkjenning for beboere, noen er blitt sykemeldt. Vi gjorde det vi følte vi var pliktige til, men det var ikke en ønsket løsning med konkurs, sier styreleder Maria Jenssen i Hamnatoppen BRL til DN.Andre borettslag som har gått konkurs den siste tiden er Dampsegga borettslag på Lillehammer og Ringveitunet i Brønnøysund.Leilighetene kan enten bli solgt samlet eller en for en. Innskuddene strekker seg fra 180.000 kroner til 600.000 kroner.

Nyheter
Næringseiendom