De beste øyene i Middelhavet

Middelhavsregionen har mye å by på for ferielystne nordmenn. Disse åtte øyene bør du ikke gå glipp av.

Personlig økonomi

Middelhavsregionen er et yndet reisemål for mange nordmenn, enten det dreier seg om ungdomsfester på Ibiza, solferie på Kypros eller seiling i Kroatia. Middelhavet er knutepunktet mellom Europa, Afrika og Asia, noe som gjør regionen til et spennende sted å utforske.I den anledning har Condé Nast Traveller rangert de åtte mest attraktive øyene å besøke. På toppen av listen finner vi ferieøya og skatteparadiset Kypros hvor kjendismilliardær John Fredriksen holder til.De beste øyene i Middelhavsregionen:

  1. KyprosKypros
  2. DjerbaDjerba
  3. HvarHvar
  4. IbizaIbiza
  5. MaltaMalta
  6. SantoriniSantorini
  7. SiciliaSicilia
  8. Øygruppen nord for Sicilia (eksempelvis Malvasia og Salina)Øygruppen nord for Sicilia (eksempelvis Malvasia og Salina)

Nyheter
Kultur