- Disse markedene har jeg tro på

Petter Goldenheim er optimist. Disse markedene har han størst tro på.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP
Personlig økonomi

Petter Goldenheim fra Friggfond var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Forvalteren har i løpet av vinteren blitt mer positiv til markedet.- Det eneste som er helt sikkert i dag, er at det er dårlige tider. Det er heller ingen tegn på at det skal snu med det første. Man må ikke prøve å forklare noe så irrasjonelt som aksjemarkedet, med rasjonelle argumenter. Man må løfte blikket og se hva man tror vil skje 1-2 år frem i tid. På ett eller annet tidspunkt vil myndighetenes tiltak slå positivt ut og veksten i økonomien vil komme tilbake. Det tror jeg det er lurt å posisjonere seg for nå. Videre tror jeg det er de såkalte vekstlandene som vil gjøre det best i årene som kommer. Derfor har vi har størst eksponering mot disse markedene, sa Goldenheim blant annet.Han kom også med eksempler på hvilke aksjer han foretrekker på Oslo Børs.Se opptaket av sendingen her

Nyheter
Børs