Han vil lære DEG tradertriksene

De neste ukene skal Steinar Larsson lære bort trader-triks på HegnarOnlineTV. Møt han her.

Steinar Larsson
Personlig økonomi

De neste ukene skal Steinar Larsson ha et fast innslag på HegnarOnlineTV med "Traderskolen". Her skal ha lære deg hvordan du kan ha bedre odds for å slå markedet.Han var gjest på dagens sending av Økonominyhetene med Trygve Hegnar Steinar Larsson er utdannet diplomøkonom fra BI/NMH og har i tillegg en Master of Arts i public relations fra Ball State University i USA. Før Larsson etablerte seg som trader jobbet han med økonomisk informasjon hos Fleishman-Hillard, Chicago. Han var med på etableringen av Aksjeforum.com i 1999 der han hovedsaklig skrev daglige rapporter fra aksjemarkedet i USA. Han har 9 års erfaring som selvstendig trader hos Bright Trading, USA der han leaser eget sete ved Chicago Stock Exchange, USA. I 2003 startet Larsson Tradingakademiet, og har holdt tradingkurs i egen regi ved jevne mellomrom. Han har også holdt flere foredrag og kurs på forespørsel fra flere av landets ledende handelshøyskoler som f.eks NHH Bergen, BI Oslo, og BI Sandvika de siste årene. Larsson har også jobbet som aksjemegler og finansrådgiver. Han har både børsmeglereksamen og tradinglisens i regi av henholdsvis Oslo Børs og National Association of Securities Dealers (NASD), USA.Han driver til dagling med aksjehandel og holder kurs via selskapet hans, Trading Akademiet

Nyheter
Personlig økonomi