Her er verdens ti beste restauranter

I rangeringen av verdens ti beste restauranter er også Skandinavia representert.

Personlig økonomi

Hvert eneste år kontakter Restaurant Magazine kjøkkensjefer og matkritikere over hele verden i et forsøk på å kåre verdens beste restauranter. Mandag ble vinnerne offentliggjort i London.Den spanske kjendisrestauranten El Bulli vant kåringen for fjerde år på rad, mens andreplassen gikk til engelske The Fat Duck for tredje år på rad. Det som var oppsiktsvekkende var at danske Noma sikret seg en hederlig tredjeplass i den prestisjefylte kåringen.Verdens beste restauranter:1. El Bulli, Spania2. The Fat Duck, Storbritannia3. Noma, Danmark4. Mugaritz, Spania5. El Celler de Can Roca, Spania6. Per Se, USA7. Bras, Frankrike8. Arzak, Spania9. Pierre Gagnaire, Frankrike10. Alinea, USA

Nyheter
Kultur