Hjelper deg å bil en bedre daytrader

Nordnet tilbyr kurs for sine kunder der de lærer bort trader-hemmelighetene.

Personlig økonomi

En daytrader er en som kjøper og selger aksjer i høy intensitet, og aldri sitter i et verdipapir over natten. En daytrader jakter på meget små marginer, og en dårlig dag kan ødelegge for mange måneders jobb. HegnarOnline var med på Nordnets daytrader-kurs, hvor trader Steinar Larsson forklarte hvordan han har klart å leve av turbo-kjøp og salg av aksjer i mange år.På kurset gikk Larsson gjennom endel teori:

  • Hva er daytrading?Hva er daytrading?
  • Risiko og money managementRisiko og money management
  • Hvordan tolke ordrebildet og tapereadingHvordan tolke ordrebildet og tapereading
  • Hvordan finne aksjer som passer til daytradingHvordan finne aksjer som passer til daytrading
  • Hvordan finne aksjer med momentum hver dagHvordan finne aksjer med momentum hver dag
  • OrdretyperOrdretyper
  • Vanligste feil og hvordan unngå disseVanligste feil og hvordan unngå disse
  • Tradingstrategier og taktikkTradingstrategier og taktikk
  • Handelssystem og arbeidsflaterHandelssystem og arbeidsflater
Kurset lar også deltagerne prøve ut teorien live i USA (kurset foregikk på kveldstid), og Larsson forklarer hvordan han selv ville valgt ut tradercase, og hvordan han ville tradet dem. Forskjellen mellom ingen strategi og en god strategi er enorm på bunnlinja.Kurset er først og fremst beregnet på de som har erfaring fra aksjehandel på internett, men også de som har en interesse for aksjehandel vil kunne ha utbytte av kurset. Husk at kurset først og fremst er rettet mot generelle begreper innen trading, ikke investering, med fokus på daytrading.Kurset koster 1.500 kroner.Larsson Steinar Larsson er utdannet diplomøkonom fra BI/NMH og har i tillegg en Master of Arts i public relations fra Ball State University i USA. Før Larsson etablerte seg som trader jobbet han med økonomisk informasjon hos Fleishman-Hillard, Chicago. Han var med på etableringen av Aksjeforum.com i 1999 der han hovedsaklig skrev daglige rapporter fra aksjemarkedet i USA. Han har 9 års erfaring som selvstendig trader hos Bright Trading, USA der han leaser eget sete ved Chicago Stock Exchange, USA. I 2003 startet Larsson Tradingakademiet, og har holdt tradingkurs i egen regi ved jevne mellomrom. Han har også holdt flere foredrag og kurs på forespørsel fra flere av landets ledende handelshøyskoler som f.eks NHH Bergen, BI Oslo, og BI Sandvika de siste årene. Larsson har også jobbet som aksjemegler og finansrådgiver. Han har både børsmeglereksamen og tradinglisens i regi av henholdsvis Oslo Børs og National Association of Securities Dealers (NASD), USA.HegnarOnline kommer tilbake med flere tips og triks fra Steinar Larsson

Nyheter
Børs