Idar Vollvik: - Jeg sitter med ganske betydelige verdier

Idar Vollvik er langt fra konkurs, ifølge han selv. Se videoen der han snakker om sine betydelige investeringer her.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

HegnarOnline har vært i kontakt med Idar Vollvik per telefon fra Marbella. Som en kort kommentar på konkursprosessen som ble ferdig i natt, sier Vollvik at han er glad det hele er over.Løsningen skal ha kommet etter en investor fra vestlandet har steppet inn for å hjelpe Vollvik ut av problemene.- Han kommer selv til å gå ut hvem han er om ikke så lang tid. Det er en investor, og det er ingen almisser, sier han til HegnarOnline.Vollvik er optimistisk til sin nye mobilsatsning, Ludo, og forventer mye oppmerksomhet rundt lanseringen.- Hvor mye gjeld har du nå?- Jeg har en kreditor, meglerhuset First. Det er snakk om en gjeld på mange ti-talls millioner, og det er håndterbart, sier han.- Hvorfor la du ikke til side 100 millioner kroner i en slags krigskasse? Eller har du gjort det?Hør intervjuet for å få svaret på dette og mer om det som Vollvik selv beskriver som en betydelig mengde investeringer.Han svarer også på hvor mange selskaper han er investert i nå og hvor mange mobiltelefoner han har slitt ut.

Nyheter
Børs