Kjendiser rammes av økonomisk nedtur

Blant musikerne som er verst rammet, er Elton John, Robbie Williams, Tom Jones, Cliff Richards og Paul McCartney.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Sunday Times legger søndag fram sin årlige liste over de rikeste menneskene i Storbritannia. Allerede fredag kunne avisa avsløre at flere popkjendiser har tapt så mye som en firedel av sine formuer i løpet av det siste året.Blant musikerne som er verst rammet, er Elton John, Robbie Williams, Tom Jones, Cliff Richards og Paul McCartney.Beatles-stjernen tapte nærmere 580 millioner kroner i fjor. Dermed er hans personlige formue redusert til «bare» 4,2 milliarder kroner.Amy Winehouse fikk sin formue halvert til i underkant av 50 millioner kroner, men så kom det heller ikke så mye nytt rent musikalsk fra henne i fjor.Den rikeste personen i musikkbransjen i Storbritannia er mogulen Clive Calder, som har 12,5 milliarder kroner på bok. Etter Calder følger lord Andrew Lloyd Webber, og på tredjeplass er sir Paul McCartney. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi