Singelfest i Jotunheimen

- Det er ikke nødvendigvis slik at alle skal sette seg ned for å finne en kjæreste, sier prosjektleder Ingvild Sommer til HegnarOnline. Trygves Trio gjør sitt beste for å underholde.

Fest - Foto: iStockphoto
Personlig økonomi

Q500 er en relasjonstjeneste for alle som søker etter en partner. Målsetningen med Q500 er å levere en kombinasjon av intelligent teknologi og solid psykologisk vitenskap om kjærlighet og personlighet, som gir mennesker mulighet til å møtes på nye arenaer.Q500 inviterer nå til singeltreff på Gjendesheim i Jotunheimen 1. mai-helgen. Den norske turistforening disker opp med guidede fjellturer, foredrag om akevitt og levende musikk fra Gjendesheims "husorkester"; Trygves Trio.- Vi startet et samarbeid med turistforeningen i fjor. Da var det 30-40 stykker med på tur. Jeg opplever at det er en stor interesse for disse turene, sier Ingvild Sommer, sosiolog og prosjektleder i Q500, til HegnarOnline.- Dette er en singeltur. Er det mange som finner en partner?- Jeg har ikke hørt at det har blitt noen par, men det er heller ikke alt vi får høre. Det er ikke nødvendigvis slik at alle skal sette seg ned for å finne en kjæreste. Det er vel så mye fokus på naturopplevelsene, sier Sommer.DNT-medlemmer betaler 2.300 kroner mens de som ikke er medlemmer må ut med 2.600 kroner. Videre må deltagerne betale 650 kroner for busstransport tur/retur Oslo.

Nyheter
Kultur