To "skall" på Frogner solgt for superpriser

- Det var som å komme på det "hotteste" utestedet i Oslo en sen lørdagskveld, sier Privatmeglerens Anders Langtind til HegnarOnline om visningene av to oppussingsobjekter på Frogner som ble solgt 750.000 og 350.000 kroner over prisantydning.

Publisert 1. april 2009 kl. 15.30
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.43
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 377 ord
som skulle vises frem for potensielle kjøpere i helgen.- Vi forventer godt besøk. Her er det bare å lagre opp med prospekter, sa Steffan Reme i Privatmegleren Ullevål Stadion, som var ansvarlig for visningene av en 6-roms hjørneleilighet i Camilla Colletts vei 7 på Uranienborg og en 3-roms selveier i Frognerveien 48. Og godt besøk ble det. For å si det forsiktig.- Vi trykte opp 60 prospekter av begge leilighetene. Alt forsvant på 30-35 minutter, og det var 15-20 interessenter som ikke fikk. Vi hadde vel rundt 90 innom på begge visningene. Den største leiligheten var på over 200 kvadratmeter, men det ble likevel trangt, sier Reme til HegnarOnline i dag.- Det var som å komme på det "hotteste" utestedet i Oslo en sen lørdagskveld, legger daglig leder Anders Langtind til.Da støvet hadde lagt seg etter budrundene mandag kveld, var salgssummen for Camilla Colletts vei 7 kommet opp i 5,65 millioner kroner, 750.000 over prisantydning og 650.000 over takst. Frognerveien 48 endte på 2,3 millioner kroner, 350.000 over prisantydning og 200.000 over takst. Budrundene ble så heftige at ikke alle rakk å ordne finansiering i banken før alt var avgjort. Camilla Colletts vei 7 og Frognerveien 48 hadde hhv. ti og ni budgivere. Hhv. 60 og 70 skrev seg på liste.- Folk skjønte nok på visningene at her måtte en være kjapt på ballen, fortsetter Reme overfor HegnarOnline.Hvem kom på visning?- På 6-romsleiligheten var det mange voksne med stor enebolig og hage, og som vil til noe mindre i byen. På 3-romsleilighetene var det flere yngre. På begge leilighetene var det dessuten et godt innslag av håndverkere og hobbyspekulanter som tenkte på å pusse opp for utleie eller videresalg, holder Reme frem. Han trekker også frem besøkstallene på Finn-annonsene.- Over 7.100 klikket seg inn på Frognerveien, over 5.200 kikket på Camilla Colletts vei. Det er ikke ofte vi ser tall over 7.000. Det er helt eksepsjonelt, fortsetter megleren.Kanskje har dere flere oppussingsobjekter på gang også?- Over påske kommer vi med et på Sagene, i en rimeligere prisklasse og hvor det er mindre arbeid å gjøre. Helgen har vist oss at det for sånne objekter tydeligvis finnes en del kjøpere der ute, avslutter Reme overfor HegnarOnline.