Trekker flere pistasjnøtter fra markedet

Brynhild-gruppen AS har igangsatt tilbakekalling av et vareparti med rå pistasjnøtter fra USA.

Personlig økonomi

Nøttene kan inneholde salmonellabakterier.Det er DLN Energitrigger grønn 70 g best før dato 22.10.2009, 23.10.2009 og 18.11.2009 som nå trekkes fra markedet.Bakgrunnen for tilbaketrekkingen er informasjon Mattilsynet har mottatt fra EU-kommisjonen om funn av fire typer salmonella i pistasjnøtter fra Setton International Foods i USA. Nøttene er allerede trukket tilbake fra det amerikanske markedet.Brynhildgruppen har også tidligere trukket tilbake pistasjnøtter, det samme har firmaet Nøttekongen AS i Oslo.Mattilsynet oppfordrer kunder som har produktene hjemme til å kaste dem eller levere dem tilbake til butikken. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi