Vi strømmer til visningene

- Det har skjedd et taktskifte, sier megler om boligmarkedet.

Personlig økonomi

Eiendomsmeglere DN har vært i kontakt med melder at kjøperne og optimismen er tilbake i boligmarkedet. Det vises til et eksempel fra Røa, hvor 130 møtte opp på visningen av en enebolig med prisantydning 3,5 millioner kroner.- Mens mindre leiligheter i byen mangler kjøpere, er det rift om familieboliger i populære sentrumsnære områder. Det er svært sjelden at boliger på Røa er tilgjengelige for denne prisen, selv om huset trenger vesentlig oppussing, sier eiendomsmegler Pål Hagstrøm i Eie.Megler Terje Tinholt i Nordvik & Partners sier at det har skjedd et taktskifte i markedet. Folk har et annet virkelighetsbilde enn i fjor høst.- (..) Min oppfatning er at markedet har blitt enda mer selektivt. Folk byr på de attraktive objektene. De mindre utstyrte leilighetene med dårligere beliggenhet er det verre med, sier Tinholt til avisen.

Nyheter
Næringseiendom