Dine skattepenger kan bli påvirket av streiken

27.000 kan gå ut i streik i morgen, og det kan påvirke utbetalingen av dine skattepenger.

Personlig økonomi

Normalt sett skal utlegg av ligningen vært klart 24. juni for de fleste lønnstakere og pensjonister, mens næringsdrivende og de lønnstakerne og pensjonistene som først får skatteoppgjøret til høsten må vente til 21.oktober for sin utbetaling.Utbetalingen av skatteoppgjøret kommer da dager etter dette, men 20.000 kommuneansatte kan gå ut i streik i morgen, noe som kan påvirke denne utbetalingen, ifølge Dine Penger.27.000Meklingsinnspurten startet mandag formiddag. Fristen for å bli enige er midnatt til tirsdag, ifølge NTB.Dersom partene ikke blir enige, vil rundt 27.000 offentlig ansatte går ut i streik fra onsdag morgen. Av disse er om lag 20.000 kommuneansatte.Det er de fire hovedsammenslutningene LO, YS, Unio og Akademikerne som forhandler med staten, KS og Oslo kommune.- Det er ikke mulig å si noe sikkert om hvilken vei dette går. Det er umulig å si noe om hvor stor prosentvis sjanse det er for om det blir konflikt eller løsning, sa lederen i LO-Stat, Morten Øye, til LOs hjemmeside før meklingen startet mandag formiddag.

Nyheter
Personlig økonomi