Anbefaler hele 19 aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets (tidligere Glitnir Securities), Gambak-forvalter Albert Collett, aksjestrateg Erlend Lødemel i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 19 aksjer, går det frem i Dagens Næringsliv.Her er listen med de 19 anbefalte aksjene:Marine HarvestDet norske oljeselskapSeadrillTandbergPronovaTelenorQ-FreeStatoilHydroNorsk HydroDnB NORNorecoYaraAustevoll SeafoodLerøy SeafoodSparebanken ØstPGSAlgetaFred. Olsen EnergyFrontlineJonassen ligger best an med en avkastning hittil i år på 28,5 prosent. På en andreplass følger Naustvik, med en avkastning på 28,2 prosent. Lødemel har en avkastning på 20,1 prosent, mens Collett har en avkastning på 17,1 prosent.

Nyheter
Børs