Berntsen: - Dette nivået er viktig

Roger Berntsen fra Netfonds er positiv til aksjemarkedet på sikt. Men brytes dette nivået på fredag øker sannsynligheten for en korreksjon betraktelig.

Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Dagens gjest på Økonominyhetene var Roger Berntsen fra Netfonds.- Vi er positive til markedet på sikt og mener en eventuell korreksjon vil være en god kjøpsmulighet. Det er hovedsakelig to amerikanske makroindikatorer vi følger tett, arbeidsmarkedstallene og forbrukertillitt (consumer confidence). Så lenge disse fortsetter å utvikle seg i riktig retning vil vi være positive til aksjemarkedet, sa Berntsen blant annet og la til:- På veldig kort sikt er 298,5 et viktig teknisk nivå for hovedindeksen. Slutter indeksen under dette nivået førstkommende fredag, øker sannsynligheten for at vi får en korreksjon på rundt 10-15 prosent på Oslo Børs.Se sendingen ved å klikke herBerntsen trakk også frem eksempler på aksjer og sektorer han anbefaler sine kunder å eksponere seg mot. I tillegg får du teknisk analyse av StatoilHydro, Songa Offshore og Aker Solutions.

Nyheter
Børs