Dagsrevyen utvides med 15 minutter

Barne-TV flyttes fra NRK1 til NRK Super, og Dagsrevyen utvides med 15 minutter, melder NRK.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto
Personlig økonomi

Det kom fram under NRKs fagdag.- For første gang på mange år styrker NRK nyhetstilbudet. Det gjør vi samtidig som våre konkurrenter nå legger ned og kutter i nyhetstilbudet. Vi går dermed mot strømmen, sier kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas til NRK.Dagsrevyen skal utvides med 15 minutter. Ifølge Bjerkaas skal det bli færre saker, mer dybde, flere gjester og minidebatter. Det skal også bli mer utenriks, kultur og distriktsstoff.Bjerkaas varsler også at det blir daglige utenrikssendinger på NRK2. I tillegg innføres det et nytt, daglig aktualitetsprogram på NRK2.Barne-TV skal flytte over til NRK Super, noe som åpner en helt ny sendeflate for NRK1.Endringene skal tre i kraft fra 2010. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi