Dette gjør Norges Bank

Olav Chen fra Storebrand Kapitalforvaltning tror Norges Bank vil kutte ytterligere i styringsrenten, men ikke på onsdag. Dette blir viktig å følge med på.

Olav Chen i Storebrand Kapitalforvaltning - Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Olav Chen fra Storebrand Kapitalforvaltning var dagens gjest på Økonominyhetene.Onsdag 17. juni offentliggjør Norges Bank sin rentebeslutning og pengepolitisk rapport nummer to.Hva Norges Bank vil signalisere i forbindelse med dette var blant temaene som ble diskutert på dagens sending.Se sendingen ved å klikke her- Jeg er veldig usikker på hvorvidt Norges Bank vil kutte styringsrenten på onsdag eller ikke, men heller mot at de ikke kutter. Langt viktigere enn selve rentebeslutningen er hva de velger å gjøre med rentebanen. Jeg tror rentebanen skal oppjusteres. Det betyr at vi bare får et kutt til og en rentebunn på 1,25 prosent, sa Chen blant annet.Du får også alt om utviklingen i aksjemarkedet, samt teknisk analyse av hovedindeksen, den amerikanske lettoljen, StatoilHydro, Rocksource og SAS.

Nyheter
Børs