Dette misliker nordmenn på ferie

Kunne du tenke deg å bo på et hotell fullt av russere og tyskere? Hva med svensker?

Personlig økonomi

En fersk, skandinavisk undersøkelse fra Star Tour konkluderer med at russere og tyskere er dem vi minst av alt vil dele hotell med når vi er på ferie i utlandet. Danskene synes britene er nesten vel så ille som russere.Når det er sagt så mener halvparten av alle at det ikke spiller noen rolle hvem som bor på hotellet, og vi irriterer oss så å si ingenting over andre skandinaver.Det er derimot andre ting vi ikke liker. For nordmenn er mangel på utsikt fra verandaen definitivt verst, mens svensker og dansker misliker barn som roper og skriker. For svenskene er dårlig frokost nesten like ille som bråkete barn, mens danskene i tillegg irriterer seg over dårlig utsikt.Dansker (85 prosent) og svensker (84 prosent) er flinkest til å slappe av og la jobb være jobb i ferien. Bare 77 prosent av nordmennene sier at de overhodet ikke tenker på jobb i ferien.- Vi er kanskje ikke like flinke til å nyte som for eksempel danskene. Her må vi bli litt flinkere. Ferie er jo best når det bare ferie, sier kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett hos Star Tour.

Nyheter
Kultur