Flytoget står igjen

Flytoget sto mellom Oslo S og Oslo Lufthavn Gardermoen. Men nå går det igjen (oppdatert).

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Lokaltogene og ekspresstogene vil som følge av dette bli forsinket.Togstansen skyldes en signalfeil ved Lindeberg utenfor Lillestrøm. Reisende blir kjørt med buss og taxi. Jernbaneverket ble varslet om feilen klokken 13.40 mandag.- Det er en feil i det automatiske togovervåkingssystemet. Det gjør at nødbremsen utløses på tog som passerer. Nå jobbes det intens med å utbedre og feilsøke. Det er usikkert når feilen vil bli rettet opp i, sier informasjonsvakt Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB.På grunn av feil på signalanlegget må de andre togene som skal i samme retning, kjøre med en maksfart på 40 kilometer i timen, noe som forsinker trafikken ytterligere.- Passasjerene må regne med en del forsinkelser i tiden framover. Det blir en del saktekjøring nå, sier Korslund.Klokken 16.22Ved 16-tiden ble feilen rettet.- Feilen er nå rettet, opplyser informasjonsvakt Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB ved 16.15-tiden.De andre togene som skulle i samme retning, måtte på grunn av feilen kjøre med en maksfart på 40 kilometer i timen, noe som forsinket trafikken ytterligere. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv