Frp mener pensjonsreformen er død

Fremskrittspartiet mener pensjonsreformen er død etter at regjeringen har «valgt å kjøpe seg ut av en storkonflikt med offentlig ansatte».

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

- Hele poenget med pensjonsreformen var at pensjonene for alle ansatte i offentlig og privat sektor skulle endres. Når regjeringen har valgt å kjøpe seg ut av en storstreik med å utsette dette kravet overfor offentlig ansatte, er pensjonsreformen i realiteten død, sier partiets pensjonspolitiske talsmann Robert Eriksson.Han sier det nå vil være fullstendig uakseptabelt å gå videre med modernisert folketrygd.- Regjeringen kan ikke videreføre dagens pensjonssystem for offentlig ansatte og samtidig redusere pensjonene til ansatte i privat sektor, sier han.Frp var motstander av pensjonsreformen og vil beholde dagens pensjonssystem. (©NTB)

Nyheter
Politikk