Han investerte barnetrygd og bursdagspenger i Funcom

Han investerte med barnetrygd og bursdagspresanger - og ble en forumlegende. Det var for et år siden.

Age of Conan er Funcoms storsatsning - Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

1. april 2008 ble det startet en legendarisk forumtråd på HegnarOnline Debattforum. Dette omhandlet Funcom, og hadde som tittel: "Kjerringa begynte å grine".Vi har en sønn/kostnadsleder på 13 som vi har spart opp penger for på en sperret konto. Barnetrygd, bursdagspresanger osv. har blitt satt inn på denne kontoen slik at han skal kunne få litt hjelp med utdannelse, etablering på boligmarkedet og slikt når den tid kommer. Til nå har disse pengene stått på en høyrentekonto.Etter å ha sett at Age of Conan er på topplista til verdens største butikkjede Wal-Mart så lasta jeg opp kurven med Funcomaksjer selv. Har gått litt dårlig med meg i det siste så jeg tok faktisk å investerte utdanningsfondet til sønnen vår også. Det er jo gratis penger å hente med alle de kurstriggerne som er fremover?Var inne på tanken om å holde tett, men tenkte det var best å være ærlig så jeg fortalte det til kona mi, men hun delte ikke min begeistring. Her ble det utskjelling og ei jævla lekse om hvilken dårlig far jeg var og hvor uansvarlig jeg er osv. Hun ringte bestevenninna si og fortalte det også, jeg kunne høre henne gråte mens hun snakket med henne.Sitter her med en konjakk nå. Har fått beskjed om å selge alle aksjene ved børsstart i dag. Har et snitt på 31.70 på aksjene.Hva gjør jeg?Hva gjorde han? Vel. Han startet en blogg, og ble en liten internettkjendis.penger og kjerringerJeg er en mann som sliter med økonomien og på hjemmebane. Jeg har store mengder aksjer i Funcom, men prisen har vært svært høy. Her kommer min dagbok.Bloggen er dessverre ikke oppdatert siden 27. mai 2008, og svanesangen ble innledet som følger:FaenNår Funcom er på taperlisten på børsen to dager på rad så begynner en å forstå baksiden ved å geare investeringen sin til over pipa.Funcom stupte videre, fra tett oppunder 55 til 2,5 kroner.Alle vi sliter både med økonomien og på hjemmebane, og vi føler med deg, heter det blant annet i tråden.Nå har Funcom steget med drøyt 140 prosent, til i overkant av 6 kroner.

Nyheter
Personlig økonomi