Hegnar: DNO - det er helt hinsides

Trygve Hegnar er ikke videre imponert over oljeselskapet DNO.

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Et av temaene på dagens utgave av Økonominyhetene var DNO's Kurdistan-oppdatering. DNO hadde så å si ingen nyheter til markedet i dag og Hegnar er lite imponert.- Eide burde få premie for å snakke kursen opp, det er utrolig mye frem og tilbake med DNO. Det er helt hinsides, sa Hegnar blant annet.Se hele innslaget herJan Eiler Fleischer og Anders Hvide (styreformann i Northland Resources) var dagens gjester.Fleischer fortalte hvilke aksjer han liker og hvorfor man bør være i markedet, mens Hvide fortalte om Northland Resources(NAUR) og hvorfor han mener jernmalmselskapet er godt posisjonert for vekst.Du får også mer om hvorfor Fleischer vil donnere penger til FRP i forkant av valgkampen, samt teknisk analyse av StatoilHydro, EDBASA og Odim.

Nyheter
Børs