Her steg boliger mest

Både eneboliger, rekkehus og leiligheter steg 1-2 prosent i mai. Men enkelte steder var prisoppgangen sterkere enn som så.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) slapp i går sine mai-tall, og disse viste i snitt på landsbasis en oppgang på 1,2 prosent fra april. Sesongjustert steg prisene 1,3 prosent.Delte boliger steg mestDen aller største prisvinneren var delte boliger, det vil si rekkehus og halvparter av tomannsboliger, med et hopp på 1,6 prosent.Regionen som dro snittet mest opp var Telemark, der delte boliger steg fire prosent i pris, etter at det ble omsatt 23 objekter i løpet av måneden.Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold og Trøndelag kan vise til tre prosent prisoppgang.Eneboliger og leiligheter Ser vi på eneboliger, utmerket Sandefjord seg med fire prosent prisoppgang i mai. I Hedmark utenom Hamar, Telemark og Møre og Romsdal steg prisene tre prosent.Når det gjelder priser på leiligheter i mai, steg disse mest i Moss: Tre prosent.NEF-rapporten her.

Nyheter
Næringseiendom