Hvem kjøpte NSG-aksjene?

Her er våre topp tre kandidater til å ta i mot Norske Skog-aksjene som ble dumpet av Unionen.

Personlig økonomi

Tidligere i dag ble det klart at Unionen, bestående av trekløveret Øystein Stray Spetalen, Ove Gusevik og Petter Stordalen, har solgt alle sine 11,2822 millioner aksjer i Norske Skog til 11,50 kroner.Det som enda ikke er kjent, er hvem som kjøper posten. HegnarTV har listet opp sine topp tre kandidater over potensielle kjøpere. God fornøyelse.Innslaget ser du ved å klikke her Norske Skog var også hovedtema på dagens utgave av Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Hva Hegnar mener om beslutningen til Unionen får du mer om ved å se opptaket av dagens sending.Klikk her for å se sendingenDu får også alt om den utsatte REC-emisjonen og analyse av StatoilHydro, IGE og Sevan.

Nyheter
Børs