Intens møtevirksomhet i pensjonssaken

Hele tirsdagen kommer til å gå med til intens møtevirksomhet for partene i lønnsoppgjøret i offentlig sektor.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

Partene møtes i arbeidsgruppa til arbeidsminister Dag Terje Andersen (Ap) klokka 11 tirsdag formiddag. Deretter kommer det til å gå slag i slag med møter, både mellom partene og internt i enkeltutvalgene, i tillegg til møter i arbeidsgruppa samt hver av sidene for seg.Hele dagen og trolig store deler av kvelden kommer til å gå med til arbeid med den vanskelige pensjonssaken i offentlig sektor. Det er etter det NTB forstår en formidabel oppgave å innrette en framtidig offentlig tjenestepensjon på en måte som tilgodeser alle ansattegrupper, slik at alle i størst mulig grad kommer like godt ut av det.Arbeidstakersiden har så langt stilt seg samlet og solidarisk bak alle krav. Når meklingen nærmer seg fristen ved midnatt natt til torsdag, kan dette samholdet komme til å bli satt på sin tøffeste prøve i oppgjøret. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv