Investor saksøkt av borettslag

- Han kan jo ikke bo i alle fem leilighetene samtidig, sier styreleder Kirsten Helberg Johnsen i Tomasjord Amfi borettslag i Tromsø.

Tromsø - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

- Jeg har gjort opp utleggsforretningen og sier opp boretten. Nå er jeg ferdig med denne saken, sier eiendomsinvestor og entreprenør Stig E. Henriksen etter at han ifølge Dn er saksøkt av borettslaget Tomasjord Amfi i Tromsø for ubetalt fellesgjeld i fem leiligheter.Registrert krav er 1,4 millioner, men ifølge Henriksen er utleggsforretningene på 689.000 kroner. De skal feilaktig ha blitt registrert to ganger.Ved å si opp boretten mister Henriksen også innbetalt innskudd på rundt 700.000 kroner, men slipper ifølge avisen ansvar for resterende gjeld på rundt syv millioner kroner. Denne får borettslaget i fanget.En forbannet investor mener borettslaget har vært vanstyrt og lite samarbeidsvillig, men styreleder Kirsten Helberg Johnsen mener de har vært smidige.- Han kan jo ikke bo i alle fem leilighetene samtidig, sier Helberg Johnsen blant annet til Dn.

Nyheter
Næringsliv