Kjendiskokk skal pirre deg i luften

Continental Airlines henter inn kjendiskokk for å oppgradere maten som serveres i luften.

Personlig økonomi

Kjendiskokk og medlem av Continental Airlines «Congress of Chefs» James Canora, gjestet i går Oslo. Canora er best kjent fra New Yorks Tribeca Grill, som eies av skuespilleren Robert DeNiro. Sammen med kjøkkensjef Patrick O'Toole fra Restaurant Julius Fritzner på Grand Hotel, presenterte han en eksklusiv meny komponert for Continental Airlines BusinessFirst passasjerer.Continental Airlines ønsker å forbedre måten man tilbereder og serverer eksklusiv mat i luften. På menyen sto blant annet Maryland crab cake, grillet fruktrelish, krydderremulade og marinert "New York strip" med hvitløksmør, asparges og ovnsstekte poteter.-Jeg er stolt av å ha James Canora personlig involvert i å komponere maten vi serverer om bord på våre fly. Hans ekspertise og engasjement er uvurderlig i arbeidet med å kunne tilby våre BusinessFirst-kunder den aller beste maten, sier Dave Hilfman, som er Continentals Senior Vice President - Worldwide Sales.Continental Airlines har en direkterute med daglige avganger mellom Oslo og New York.

Nyheter
Næringsliv