Lanserer nye cruise

Du kan snart bli med RCCL på cruise fra Oslo til Russland, Frankrike og Skottland.

Personlig økonomi

Fra og med 2010 satser RCCL på både korte og nye, lange cruise direkte fra de skandinaviske hovedstedene. Fra Oslo kan du eksempelvis reise til åtte ulike nasjoner, deriblant Russland, Frankrike og Skottland.- Vi har komponert et spennende program med mange nyheter og langt større bredde og variasjon, sier Roar Meidal, adm. direktør i RCCL.- Vi har fire-, fem-, syv- og ni-netters cruise direkte fra Oslo som anløper åtte ulike nasjoner og 12 ulike destinasjoner. Av nyhetene fra 2010-programmet er de fleste knyttet til Oslo-seilingene, så vi har stor tro på at dette blir nok en suksess, sier Meidal.Også cruisene fra København byr på spennende nyheter. Neste år seiles i alt fire cruise på fem, syv og 11 netters varighet. 11-netters cruiset går fra København, og stopper i Ålesund, Honningsvåg, Tromsø, Geiranger, Olden og Bergen før retur til Kongens by i Danmark.

Nyheter
Næringsliv