- Leiligheten har alt markedet skriker etter

65 kvadratmeter på Hasle i Oslo ble denne uken solgt for 3,55 millioner kroner. - Leiligheten har alle fasiliteter markedet skriker etter, sier Nordvik-megler Kjetil Nilssen til HegnarOnline. Se bilder her.

Boliger til salgs - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

- Noen ganger treffer du på noen som trenger leiligheten der og da, sier megler Kjetil Nilssen i Nordvik & Partners til HegnarOnline etter at en toppleilighet på Sukkertoppen på Hasle denne uken gikk for 3,55 millioner kroner.Det var 350.000 kroner over prisantydning og takst på 3,2 millioner. P-rom på 65 kvadratmeter gir en kvadratmeterpris på nærmere 55.000 kroner, som er ganske friskt i denne delen av byen.- Alt markedet skriker etter- Responsen på Finn i forkant var ikke all verden, og vi kjørte en del privatvisninger. Vi hadde flere eldre, kapitalsterke mennesker blant interessentene, og traff altså på to kamphaner som skulle ha leiligheten, fortsetter Nilssen, og føyer til at selgerne kan glede seg over en "god gevinst" på leiligheten fra 2005. Trolig ligger den ikke så langt unna millionen.Den nye eieren har mye å glede seg over. Heis, garasje, gasspeis - og ikke minst en 12,5 kvadratmeters terrasse med sol hele døgnet og panoramautsikt over byen og Oslofjorden.- Leiligheten har høy bobekvemmelighet og alle fasiliteter markedet skriker etter, sier Nordvik-megleren videre til HegnarOnline.- Må jobbe hardt for budeneNilssen legger ikke skjul på at leiligheten var "ganske lettsolgt"- Objekter som dette går som regel veldig lett. Men generelt må vi fortsatt jobbe knallhardt for budene, selv om det er en del lettere nå enn før jul, forklarer han.- Vi merker litt mer optimisme i markedet, men det er fortsatt veldig selektivt. Markedet har falt, men priser en deretter får en stort sett solgt til greie priser, avslutter Nilssen overfor HegnarOnline.

Nyheter
Næringseiendom