Nå kan du endelig fly direkte til Bangkok

Thai Airways har landet på Gardermoen etter å ha gjennomført sin første direkteflyving fra Bangkok.

Personlig økonomi

Klokken 06.45 i morges landet Thai Airways på Gardermoen etter å ha gjennomført sin første direkteflyving fra Bangkok. Klokken 14.50 returnerer flyet, som er en helt ny Airbus 340-500, til den thailandske hovedstaden.Les også: Verdens beste flyplasslounger-Salget har økt merkbart med den nye direkteflyvningen. Alt i april noterte vi 11 prosent økning. Hittil i juni ligger vi 25 prosent over samme periode i fjor, sier Edgar Skjølhals i Orkideekspressen til VG Nett.-Vi er ikke kjent for å være billigste, men prisen gjenspeiler produktet. Når vi starter opp vil vi ha noen godbiter som introduksjonstilbud. Prismessig vil du også kunne velge mellom tre klasser, nemlig Royal Silk, mellomklasse og turisklasse, sa Hilde Hirai, salgssjef i Thai Airways, til HegnarOnline i slutten av april.Det tar 10 timer og 25 minutter å fly fra Oslo til Bangkok.

Nyheter
Næringsliv