Restaurantene med tre Michelinstjerner

Romantiske Paris har ti restauranter som hedres med tre stjerner i Michelinguiden. Her er listen.

Personlig økonomi

Frankrike er kjent for sin kulinariske overlegenhet. Derfor er det ikke noen stor overraskelse at vi finner en rekke tre stjerners Michelinrestauranter i hovedstaden Paris.Les også: Verdens mest berømte restauranter.Følgende ti restauranter inntar toppen av den gastronomiske pyramiden:•Arpege: 84 rue Varenne•Astrance: 4 Rue Beethoven•Bristol: 112 Rue Faubourg St Honore•Guy Savoy: 8 rue Troyon•l'Ambroisie: 9 Places des Vosges•Ledoyen: Carre Champs Elysee (1. etasje)•Meurice: 228 Rue de Rivoli•Pierre Gagnaire: Hotel Balzac, 6 Rue Balzac•Plaza Athenee (Ducasse): Hotel Plaza Athenee, 25 rue Montaigne•Pre Catelan: Le Bois de BoulogneParis har også en rekke restauranter som kan vise til to stjerner eller én stjerne i Michelinguiden. I Norge er det som kjent kun Bagatelle og Eyvind Hellstrøm som har sikret seg to stjerner i den mye omtalte guiden.

Nyheter
Næringsliv