Ropte ut under TA Invest-sak

Et av TA Invest-medlemmene klarte ikke å skjule sin frustrasjon og skrek ut mot advokaten under skifterettsbehandlingen i Oslo tingrett fredag.

Dommer i rettssal - Foto: iStockphoto
Personlig økonomi

Samboerparet bak TA Invest er begjært konkurs av et tidligere medlem i aksjeklubben, Herman Høst. Han krever paret for 15 millioner kroner.Flere medlemmer av aksjeklubben var til stede i rettssalen fredag og ett av medlemmene ropte ut midt under advokat Julie Conradi-Larsens prosedyre, melder E24.- Dette stemmer ikke, ble det ropt fra salen da Conradi-Larsen hevdet at hvem som helst kunne få innsyn i aksjespareklubbens medlemslister og investeringsoversikter.Per Sten Andersen (69) og hans samboer Eva-Karin Haugen (51) er beskyldt for å ha underslått nærmere 500 millioner kroner fra aksjeklubben de drev. Klubben skal ha hatt over 300 medlemmer.Dommer Hanne Tenden valgte fredag å utsette konkursbegjæringen mot samboerparet til slutten av måneden, melder E24. (©NTB)

Nyheter
Politikk