- SAS kommer aldri ned på vårt kostnadsnivå

Kommer business class tilbake? Norwegian-sjef Bjørn Kjos frykter ikke SAS som en eventuell lavpriskonkurrent.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

SAS sliter med at passasjerene flykter fra business class, og vurderer ifølge den danske avisen Børsen strategien hvis de ikke skulle komme tilbake.- Da vil vi i økt grad tilby en billig klasse, og det er mulig å gjøre det. Men vi bør ikke gjøre det på forhånd, da vi fortsatt har premium-passasjerene. Så lenge en har kundene, skal en fortsatt selge business class og Economy Extra, sier konsernsjef Mats Jansson i SAS.Ifølge Børsen kan SAS være et lavprisselskap om 2-3 år. Det får ikke Norwegian-sjef Bjørn Kjos til å skjelve i buksene.- SAS kommer aldri ned på vårt kostnadsnivå, og om 2-3 år har vi enda lavere kostnader enn i dag fordi vi da har en helt ny 737-800-flåte, sier han til dn.no.

Nyheter
Næringsliv