Superøkonomen på The Daily Show: - Obama er like ille som Bush

Peter Schiff er blitt en del av populærkulturen, og finanskrise-spåmannen sier det fortsatt som det er.

Faksimile The Daily Show
Personlig økonomi

I august 2006 mente kommentatoren og megleren Peter Schiff at USA var på vei inn i en resesjon, senest i løpet av 2008. Og han sa den gang at det ikke ville være en resesjon som ville være over på noen kvartaler. Den vil vare i flere år, sa han.Han anseelse ble ikke mindre da han fikk rett og i tillegg ga ut boken Crash Proof: How to Profit From the Coming Economic Collapse før finanskrisen.- Aksje- og finanskrisen ble varslet. Folk ville bare ikke høre, sa Trygve Hegnar som en kommentar til innslaget på CNBC den 28. august 2006 i mars.Schiff har i alt publisert 182 videoer på Youtube, og har blitt sett av over 200.000 seere.Ble ledd avDa Schiff dukket opp på CNBC ble han utledd av andre personer på lufta for sine spådommer. Etter finanskrisen, er det ingen som ler lenger. Han var nylig gjest på det prominente The Daily Show, hvor han fortalte hvorfor Obama er like ille som Bush.

The Daily Show With Jon StewartMon - Thurs 11p / 10cMon - Thurs 11p / 10c
Peter Schiff
thedailyshow.com
Full Episodes Full Episodes
Daily ShowPolitical HumorNewt Gingrich Unedited Interview

Nyheter
Personlig økonomi